Vabatahliku tegevuspäevad: Tule osalema!

Uncategorized @et

Kutsume Teid osalema Vabatahtliku tegevuspäevades mis toimuvad Harjumaal, Virumaal, Tartumaal ja Pärnumaal terve nädal 24.09 – 30. September 2021.  

 

 

 


Vabatahtliku tegevuspäevade programm toimub nii Tallinnas kui ka üle Eesti ja sisaldab nn action projecte. Need on praktilised tegevused, mis võimaldavad noortel ja täiskavanutel saada konkreetset kogemust vabatahtlikust tööst. Tegevuste seas on erinevad heategevused kogukonna ja ühiskonna jaoks, see saaks olla nii hooldustöid koolis/ noortekeskustes/sotsiaalkeskustes, linnaruumi korristamine, lemmiklooma varjupaika abiks käimist ja mitmeid muid tegevusi, mis sõltuvad kohaliku kogukonna vajadustest.

“Noore vabatahtliku tegevupäevad“ tarbeks oli avatud projektikonkurss, mille kaudu oli võimalik taotleda tegevustele rahalist toetust. Projektikonkurssi tulemused on järgmised:

  1. Tallinna Lastekodu (Tallinn)
  2. Toidupank (Tallinn)
  3. Ehte Humanitaargümnaasium (Tallinn, Kopli kogukonna jaoks)
  4. Lasnamäe Vene Gümnaasium (Tallinn)
  5. Mustamäe Noortekeskus 
  6. Kogukonna Arengu Ühing (Erivajadustega noortele Tallinnas ja Narvas)
  7. Narva Keeltelütseum (Narvas)
  8. Viru-Nigula Avatud Noortekeskus
  9. Lasnamäe Noored (Pae pargi ja ümbruskonna korrsitamine koostöös Lasnamäe Linnaosa Valitsusega)
  10. MTÜ Mustkunstiteater (Nõmme sotsiaalkeskus, eakad ja noored)
  11. MTÜ TDM 2000 Eesti (Vabatahtliku tegevuspäevad)
  12. Virtuaalne üritus Õismäe piirkonnas (Tallinna Õismäe Vene Lütseumi noored)

    Algatustega saab paremeni tutvuda siin: vabatahtliku tegevuspäevadega

Toetatavate tegevuste seas on nii organisatsiooni/kooli/ümbruskonna või kogukonna heaoluks ette võetud värvimistööd, koristustööd, ühiskondlikudtööd või muud ettevõtmised erinevates asutustest n.n. noortekeskustes, koolides, kogukonnades või mujal. Tegevustel on praktiline iseloom ja reaalne tulemus. Iga toetatud projektil on  kaasatud noor vabatahtlikud kui ka muu vanuses inimesi.

Iga soovi avaldajal on võimalik liituda kohaliku projektidega ja jälgida nende kulgu. Kõik, kes soovivad päeva jooksul koos noortega või noorte ja kogukonna heaks midagi ära teha on oodatud oma projekti (algatusi/heategevusi) tutvustada sotsiaalmeedias või veebilehel.

Üritustele saab registreerida veebilehel: https://peacechild-estonia.org/registreerimine/
Registreerimise ja tehniliste küsimustega palume pöörduda koordinatori Daina Arfanova poole – info@peacechild-estonia.org; telefon 53267778 või 55602993.

Vabatahtliku tegevuspäevade toimumist toetavad Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Tallinna Haridusamet ning Tallinna Kodurahuprogramm.