Noorte arvamusfestival “Kultuuridevahelise dialoogist, säästva arengust ja digiühiskonna väljakutsetest” Tallinnas, 20-26. august

Uncategorized @et

20-26. August Tallinnas toimus Noorte arvamusfestival, mille eesmärgiks oli motiveerida noori, tudengeid ja huvitatud organisatsioone/inimesi väljendada oma arvamused projekti peamiste teemadele “Kultuuridevahelise dialoogi, säästva arengu eesmärkide saavutamise ning digiühiskonna väljakutsed noorte vaatenurgast”, et luua eeldused ja usaldusväärsed suhted eri rahvuste ning kogukondade liikmete vahel. Ürituste raames tutvustakse Tallinnas olemas olevaid võimalusi ning arendatakse välja koostöö algatused. Arvamusfestivali pea arutelu toimub 22.08.2021 Tallink Spa Hotellis. Lisaks sellele toimuvad ka teised kogukonna arutelud erinevates linnaosades (Põhja-Tallinnas, Mustamäel, Lasnamäel ja Kesklinnas) eesti, vene kui inglise keeles. Kokku 6 päeva jooksul planiime kaasata kuni 200 iniesteni.

Registreeri ennast veebil: https://peacechild-estonia.org/registreerimine
Tutvu ürituste ajakavaga: https://peacechild-estonia.org/projektid/2021-2/
Lisainfo: Daina Arfanova daina@peacechild-estonia.org, tel. 53267778