Tule osalema”Noorte arutelude ja oskuste päeval” 21.05.21, Tallinnas

Uncategorized @et
Peace Child Eestil koostöös partneritega on rõõm Teid kutsuda “Noorte arutelude ja oskuste päevale”, mis toimub 21.05.2021,Tallinnas, Tallink Spa & Conference Hotellis, kell 11.00.
Päeva raames toimuvad Tallinna noorte väitlusturniir, noorte arutelud ja töötoad ning külastame ka Loomeinkubaatori ning Tehnopoli.
Programmi “Generation XXI” eesmärgiks on arendadanoortel sotsiaalsed ja ettevõtlikkuse oskused, mis toetaks noorte eneseteostusning loome- ja arengupotentsiaali. Kaasaegsete sotsiaalsete ja ettevõtlikkuseoskuste arendamise kaudu toetame ka noorte omaalgatust ja koostöövõimet, etmuuta heak noori kui ka kogukonna, et kujundada efektiivselt toimivat ja avatutning sallivat ühiskonda.
Arutelu ja oskuste päeval on hea võimalus saada Isikliklähenemine ning pöörata noori huvitavaid teemadele. Üritus on suunatud noortelevanuses 15-26 aastad ning spetsialistidele.

Registreerimine kuni 20. Mai 2021 veebil: https://forms.gle/sAxXVDe5YNPLdR9e9
 
NB!!! Kohtade arv on piiratud (85 osalejat!) Osalemine on tasuta!
Korraladjate poolt on tagatud toitlustamine, materjalid ning arengu toetav keskond.
 
PROGRAMM SISALDAB:
1. Tallinna Noorte väitlusturniir “Noote tulevikuoskused keskenduvad rohemajanduse digilahenduste ja loovuse valdkonnas?”(4 meeskonda)
2. Noorte arutelud ja töötoad:
– Töötuba: Kuidas noored ja nooroostöötaja saaksid paremini toime tulla jaarendama linna piirkonnas kasulikud algatused.
– Töötuba: COVID-19 mõju vaimsele tervisele ning lahendused vaimse tervisetugevdamisel
– Töötuba: Hariduse tee, noorte ettevõtlikkus ning töö otsing.
3. Praktika -külastame Loomeinkubaatori ja Tehnopoli