Osale Green Habito 2023 konverentsil Tallinnas 25-28.05.2023

Uudised
Hea PCE liige, 
 
Kui sa ei ole ennast registreerinud konverentsile “Kodanikuühiskonna ideed rohelise Euroopa heaks” mis käsitleb jätkusuuliku ja rohelise tuleviku teemad siis ole hea tee seda ASAP!

European Network „Green Habito“ (Green Life) on jätkusuutliku ja rohelise tuleviku võrgustik, mis on tegutsenud 4 aastat ja ühendab vabaühendusi, noorteühendusi, keskonna-, haridus- ja kultuurasutusi, noortekeskuseid, sotsiaalsed ettevõtted ja teisi organisatsioone. Võrgustik võimestab vabaühendusi, toetab säästva arengu edendamist ja propageerimist Euroopa tasemel. Osaleme konveretsil eksperdina ning pidame töötuba.
 
Meie hes koostööpartner Sillamäe Lastekaitse Ühing koostöös rahvusvahelistega parteritega korraldab Green Habito aastakonverents ja üldkogu, mis toimub Tallinnas 25-28. mail 2023. Sündmuse eesmärgiks on arutada kodanikuühiskonna panuse üle, koostöö edendamise äri- ja riigisektoritega säästva arengu eesmärkide täitmisel ning tõsta kodanikuühiskonna rahvusvahelist võimekust ja teadlikkust säästliku elustiilist, keskkonnakaitsest ja rohelise majanduse tähtsatest teemadest s.h. ringmajanduse ja ületarbimise kohta. Konerentsil tutvustakase häid praktikaid ja olemasolevad innovatiivsed lahendusi.
 
Konverentsi teemad:
• Sotsiaalne ümberkujundamine, kliimamuutus ja keskkonnakaitse
• Kodanikuühiskond, valitsus ja ärivõrgustikud viivad ringmajandus ja innovatsioon järgmisele tasemele
• Praeguste tarbimisharjumuste uurimine ja säästliku elustiili integreerimine
• Kodanikuühiskonna organisatsioonide roll rohepööre ja säästva arengu võitlemisel
Registreermine (tähtaeg 20.05.2023): https://conference.sscw.ee/registration/