Algas registreerimine Tallinnas toimuva ainulaadse õppekäigule 25. märtsil 2022.

Uudised

Peace Child Eesti koostöös partneritega on korraldamas Tallinna noorte ja vabakonna esindajate jaoks õppekäiku, mis toimub 25.03.2022 Tallinnas eri kohtadel (algusega kell 10.00).

Õppekäik toimub projekti “Aktiivse ja kaasava kodanikuühiskonna poole: osalemise, kaasamise ja koostöö kaudu 2022” raames, mille põhieesmärk on tugevdada sotsiaalset sidusust Tallinnas eesti ja venekeelsete kogukondade vahel ning edendada ühtse inforuumi ja noorte juurdepääsu kodanikuühiskonna tegevustele, algatades jätkusuutlikku ja konstruktiivse dialoogi ja parandades haavatavate rühmade esindajate oskusi/teadmisi. 

Programmi raames on ettenähtud õppekäik, mis on mõeldud  noortele ja vabaühendustele, kodanikele ja haavatavate kogukondade esindajatele ja nendega töötavate organisatsioonidele, et tõsta nende võimekust, omandada uusi oskusi ja arutada konkreetseid kodanikuühiskonna arendamisega seotud teemasid, kaasatus ja osalemine otsuste tegemisel. Samuti jagame visiidi käigus praktilisi kogemusi tuntud ja üsna edukatest organisatsioonidest nagu Teeme Maailma Sihtasutus, Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus, Lastekaitse Liit, Eesti Noorteühenduste Liit, Eesti Puuetega Inimeste Koda ja muud asutused. 

Õppekäigu raames osaleja saab: uued teadmised ja teave kogukonna arendamiseks, uuendus kogemus, edendada oma organisatsiooni huvide kaitse ning mitteametlikult edendada kommunikatsiooni ja suhtlus vabaühenduste ja koostöövõrgustike vahel.

Esialgne ajakava: 

25. märts 2022 kell 9:30 kogunemine Tallinna Vabaduse väljakul
09:45 – 10:00 Korraldajate tervituskõne ja programmi tutvustus (Aadress: Roosikrantsi 3, Tallinn)
10:00 – 10:45 Sihtasutuse  Let’s Do it Worldˇi tegevuse tutvustus ning kogemuste vahetus ja küsimustele vastused – Anneli Ohvril, juhataja
11.00 – 11.30 Eesti Noorteühenduste Liidu e-külastus ning kogemuste vahetus noorte valdkonnas ning kaasamise ja osalemise teemadel – Maarja Mehiste, osalusprogrammi juht (TBC)
12:00 – 12:45 Harju Ettevõtluskeskuse tegevuse tutvustus ning kogemuste vahetus ja vastused küsimustele – Anna Heinsoo, konsultant
13.15 – 14.00 Lõunasöök Lidos
14.15 – 15.00 Lastekaitse Liidu tegevusega tutvumine, arutelu ning kogemuste vahetamine ja küsimused – Annika Silde, koordinaator 
15.20 – 16.00 Eesti Puuetega Inimeste Koja tegevuste ja võimaluste tutvustus – Vladislav Velizhanin, peaspetsialist
16.00 – 17.00 Kokkuvõtete tegemine ja kojusõit.

NB!!! Osalemine on tasuta! Kohtade arv on piiratud (30 osalejat)! Osalejate registreerimine on avatud kuni päev enne ürituse toimumist.
NB!!! Registreeri ennast veebilehel: https://peacechild-estonia.org/registreerimine/

Lisainfo: Daina Afanova 53267778, daina@peacechild-estonia.org

Programmi toetavad: Tallinna Kodurahuprogramm ning Briti Nõukogu