VIII Noortefoorum Tallinnas, 20. novembril 2020

Uudised

20. Novembril 2020 toimus VIII üle-eestiline noortefoorum “ Noored otsustajad muudavad kohaliku poliitika tulevikku/iseloomu”.

Peace Child Eesti, Sillamäe Lastekaitse Ühing ja Eesti Noorteühenduste Liit korraldavad traditsioonilist üle-eestilist (kaheksandat) noortefoorumit ” Noored otsustajad muudavad kohaliku poliitika tulevikku/iseloomu”, mis toimub reedel, 20. novembril kell 11.00-17.00 Tallinnas, Tallinki Spa- ja konverentshotellis. Otseülekanne eesti ja vene keeles on saadaval veebilehel foorum.sscw.ee.

Foorumil osalevad esinejad ja eksperdid erinevatest asutustest, näiteks Kultuuriministeeriumist ja Integratsiooni Sihtasutusest, Töötukassast, Eesti Inimõiguste Keskusest, avatud noortekeskuste seltsist, samuti noorte poliitiliste ühenduste esinejatest.

Täpsemat teavet ürituse kohta leiate veebilehelt foorum.sscw.ee.

Noortefoorumi 2020 programm toimub Integratsiooni Sihtasutuse allprojekti „Koostöö lõimumisvaldkonnas“ Euroopa Sotsiaalfondi projekti „Meetmed Eesti ühiskonna lõimumise toetuseks“ raames. Foorumit toetavad ka Põhjamaade Eesti esindus ning Tallinna Spordi- ja Noorsooamet.