Peace Child Eesti tähistab juubelit – 5 aastat NOORTE võimestamist!

Uudised

20. veebruaril 2014 MTÜ Peace Child Eestil sai viie aastaseks!
Peace Child Eesti juhtkond otsustas selle puhul sügisel 2014 tähistada pidulikult juubelit.

Täname kõiki oma partnereid ja sponsoreid ning soovime, et edukas koostöö jätkuks. Kindlasti täname ka oma organisatsiooni liikmeid ja vabatahtlike, kelle abita poleks olnud võimalik kõiki neid suuri ja põnevaid toimunud üritusi ellu viia.

Eritänud meie sõpradele Tallinna Spordi ja Noorsooametist, Kodanikuühiskonna SA, Häsarmängude Nõukogude Fond, Avatud Eesti Fond,  Integtatsiooni ja Migratsiooni SA Meie inimesed, Tallink Grupp, Tallink Hotels ja palju teised!

Juubelipeol soovime näha kõiki oma partnereid, sponsoreid, liikmeid, vabatahtlikke ja inimesi, kelle elu oleme oma tegevuste kaudu suutnud positiivses võtmes mõjutada. Peol saame üheskoos meenutada vanu häid aegu ning vaadata tulevikku pannes paika järgmiste aastate eesmärgid ja tegevused.

Lisainfo sünnipäeva tähistamie kohta selgub lähiajal.

Alar Kaljakin, tegevjuht alar@peacechild-estonia.org