ALPHA OMEGA – KONTSERT TASUTA!

Uudised

MTÜ Peace Child Eesti korraldab projekti  „Regeneratsioon: Kultuur ja Suhtlemine” raames

 ALPHA OMEGA kontsertlavastus

1.06.2010 , kell 14.00  Vene Teater

Üritusele on oodatud projekti eelnevates ettevõtmistes osalenud noored, partnerorganisatsioonide esindajad ja kohalike koolide noored.

Projekt peab oluliseks kujundada noorte seas arusaama, et kultuurilised erinevused Eesti ühiskonnas on ressurss, mitte probleem ja, et arendades sallivust ja edendades omavahelisi kokkupuuteid erineva kultuuritausta ja kodakondsusega noorte seas, loome soodsa pinnase tugeva sotsiaalne võrgustiku tekkele, mis omakorda loob head eeldused väga konkurentsivõimelise põlvkonna tekkele Eestis.

Helilooja ja algne produktsioon: David Gordon, dirigent Aarne Saluveer, lavastaja: Reeda Toots. Laval üle 100 kooriliikme – Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli segakoor, ETV Tütarlastekoor, Tallina Ülikooli Kammerkoor, Musamari lastekoor, Narva Koorikool ja külalised Ühendkuningriikidest ja Türgist. Orkester: Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli orkester.Projekti toetavad Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integreerimise Fond, Kultuuriministeerium, Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed, Sillamäe Lastekaitse Ühing. Vene Teater, Georg Otsa nimeline Tallinna Muusikakool ja Eesti Rahvusringhääling.