Peace Child Eesti osales Peace Summitis 2014 Koreas

Uudised
Peace Child Eesti esindaja võttis osa üritusest “The World Alliance of Religions and Peace Summit2014” mis toimus Seoulis, Lõuna- Koreas 16-20.09.2014.

Üritust korraldavad International Peace Youth Group ja  Heavenly Culture, World Peace ja Restoration of Light.

Kohtumise peateema on spirituaalsete traditsioonide roll maailma rahu loomisel. Kohtumisel analüüsitakse praeguse hetke konfliktiolukordi ja juhtumeid minevikust, et seeläbi pakkuda lahendusi ja kasutada interreligioosse dialoogi võimalust mille suurimaks eesmärgiks oleks rahu edendamine ja tagamine.

Kohtumine toob kokku noorte liidrid, usuliidrid, poliitikud, diplomaadid ja akadeemikud, et luau kultuurilisi platvome riikide vaheliseks dialoogiks ja liidite vaheliseks dialoogiks. Üritus rõhutab vajadust tuua just sellised globaalsed liidrid kokku ja et nad pühenduksid uskude vahelisele dialoogile.

Osalejate seas on ka 20 endist ja praegust riigipead ja peaministrit ning mitmed teised tunnustatud religioose ja kultuurilise diplomaatia eksperdid. Kohtumine on seotud ürituste seeriaga mis toimus erinevates maailma kohtades: http://www.culturaldiplomacy.org/academy/index.php?en_iscd_2014

Peace Child Eesti esindaja oli ainukene esindaja Eestist.

Lähiajal laadime veebilehele kõik materjalid ning tutvustame PCE liikmeid kohtumise tulemustega.

Peace Child Eesti osalemist projekti ettevalmistamisel toetab Kodanikuühiskonna Sihtkapital Eesti Kodanikuühiskonna kogemuse rahvusvahelise levitamise konkursi kaudu.